vineri, 24 aprilie 2020

Clasament // Buenos Aires, a fost ales unul dintre cele mai frumoase 20 de orașe din lume

Capitala Argentinei s-a aflat pe această poziție într-un clasament alcătuit de peste o mie de specialiști în turism din diferite țări.

Probabil dacă am întreba orice cetățean al lumii care este cel mai frumos oraș din lume, ei să răspundă că este orașul în care trăiesc. Sau invers, ai putea răspunde că al tău este cel mai rău.

Pentru a evita acest tip de denaturare, o rețea de căutare canadian și-a propus să dezvolte un clasament al celor mai bune 50 de orașe din lume, și-a propus să dezvolte un clasament al celor mai bune 50 de orașe din lume, solicitând experților, bloggeri și reprezentanți ai agențiilor. Călătorii din toată lumea, care au văzut și au experimentat cele mai bune oferte ale planetei.

Această colaborare globală extinsă a avut ca rezultat o listă cuprinzătoare, un ghid care poate servi de inspirație pentru planificarea călătoriilor în anii următori.

În acest clasament, condus de Paris urmat de New York, orașul Buenos Aires apare pe locul 20, la doar un loc în spatele Vienei austriece, și este al doilea cel mai frumos oraș din America Latină după Rio de Janeiro, care se află pe locul 15 .

„Buenos Aires, un vârtej colorat”
„Capitală europeană la marginea lumii, acest oraș clasic are un avantaj pentru spectaculos”, a spus jurnalistul - David Light, al ziarului Khaleej Times, care este publicat în limba engleză în Dubai.

Raportul subliniază că „inima cosmopolită a Argentinei, Buenos Aires, este un vârtej colorat de acțiune”. Și, ca exemplu, evidențiază cartierul La Boca, „cu apartamentele sale viu colorate, grătarele care îți fac gura apă și țipă și înveselește fanii fotbalului din fiecare colț.”

Clasamentul evidențiază, de asemenea, că „marea majoritate a orașului este de origine europeană sau un amestec de diverse etnii, și că Buenos Aires are chiar„ cea mai mare comunitate evreiască din America Latină, așa că puteți totuși să primiți niște supă bile matzo în lunile reci de iarnă ”.

În cele din urmă, se subliniază că „argentinienii sunt foarte primitori și bucuroși să-și împărtășească cultura (și mâncarea), ceea ce face din Buenos Aires o destinație de călătorie apreciată."

Cele mai bune 20 de orașe în funcție de clasamentul rețelei de zbor:

1. Paris, Franța
2. New York, Statele Unite ale Americii
3. Londras, Regatul Unit
4. Veneția, Italia
5. Vancouver, Canada
6. Barcelona, Spania
7. Ciudad del Cabo, Africa de Sud
8. San Francisco, Statele Unite ale Americii
9. Sidney, Australia
10. Roma, Italia
11. Singapore
12. Lisabona, Portugalia
13. Amsterdam, Olanda
14. Praga, Republica Cehă
15. Rio de Janeiro, Brasilia
16. Budapest, Ungria
17. Istambul, Turcia
18. Tokio, Japonia
19. Viena, Austria
20. Buenos Aires, Argentina

Alte orașe din America Latină care au fost alese printre cele mai frumoase 50 sunt Havana, Cuba (pe locul 28); Quito, Ecuador (32), Cusco, Peru (34); San Miguel de Allende, Mexic (39) și Cartagna, Columbia (44). Alte orașe din America Latină printre cele mai frumoase 50 sunt Havana, Cuba (pe locul 28); Quito, Ecuador (32), Cusco, Peru (34); San Miguel de Allende, Mexic (39) și Cartagna, Columbia (44).

Sursa: Buenos Aires, elegida entre las 20 ciudades más lindas del mundo [online] [citat 24.04.20]. Disponibil: www.clarin.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu