luni, 17 ianuarie 2022

„Grey’s Anatomy” va continua cu sezonul 19 la ABC

Starul original Ellen Pompeo a semnat un nou acord pentru a reveni la drama medicală creată de Shonda Rhimes.

Sursa fotografiei: ABC.com


Grey’s Anatomy revine pentru sezonul de difuzare 2022-23.

ABC a reînnoit contractul pentru filmările sezonului 19 pentru drama medicală creată de Shonda Rhimes, după ce a încheiat un nou acord cu Ellen Pompeo, actrița principală. Pompeo se alătură celorlalți staruri originale Chandra Wilson și James Pickens Jr. în revenirea în sezonul 19. Cel din urmă duo a încheiat pacte pe mai mulți ani în mai 2021, când cea mai lungă dramă medicală de la televizor a fost preluată pentru cel de-al 18-lea sezon.


Grey’s Anatomy este un adevărat fenomen, îndrăgit de publicul din întreaga lume. Fie că îl prind live pe ABC, fie că îl transmit pe Hulu sau la nivel global pe Disney+ sau Star+, este clar că fanii nu se pot sătura de geniala creație a Shonda Rhimes”, a declarat Dana Walden, președinte de divertisment la Walt Disney Television. „Avem o încredere enormă în Shonda, Krista Vernoff, Ellen Pompeo și întreaga echipă de creație pentru a debloca povești noi, nespuse, care vor continua să se concentreze pe medicina modernă, să abordeze problemele care modelează lumea din jurul nostru și să rezoneze profund cu fanii loiali pentru ani care vor urma.”

În cel de-al 18-lea sezon, Grey’s Anatomy este la egalitate cu This Is Us de la NBC, fiind serialul nr. 1 al difuzării în demo-ul foarte important pentru adulți 18-49. Serialul este cel mai bine evaluat scenariu original de la ABC și, mulțumită parțial încrucișărilor frecvente, a ajutat, de asemenea, spinoff-ul său axat pe pompieri, Station 19, să devină drama nr. 2 în general al rețelei. Vernoff, care și-a extins propriul contract general cu Disney's ABC Signature în martie trecut, este showrunner atât la Grey's, cât și la Station 19. Vernoff a scris și produs executiv Grey's Anatomy pentru primele șapte sezoane și a fost ales de Rhimes pentru a prelua funcția de showrunner la Grey's, după ce fostul co-showrunner Stacy McKee a plecat pentru a se concentra pe Station 19 și în timp ce Rhimes și-a mutat afacerea generală pe Netflix. Vernoff, a cărei înțelegere este valabilă până în 2023, a adăugat Station 19 în domeniul ei înaintea celui de-al treilea sezon al spinoff-ului Grey’s Anatomy. Station 19 așteaptă în prezent vești despre al șaselea sezon și este de așteptat să revină.


„Nu aș putea fi mai încântat că vom continua să spunem poveștile lui Meredith, Bailey, Richard și ale tuturor celorlalți medici de la Gray Sloan Memorial pentru încă un sezon”, a spus Rhimes. „Acesta este o adevărată mărturie pentru Krista Vernoff, distribuție, echipaj și toți scriitorii care țin publicul la marginea locului, săptămână de săptămână. Și nu ar fi posibil fără generațiile de fani incredibili care au susținut Grey’s Anatomy atâția ani.”


Pompeo și-a exprimat dorința de a încheia drama din Seattle, deși aceste remarci au venit frecvent în anii când contractul ei este de renegociere. Sursele notează că vedeta din spatele rolului iconic al Dr. Meredith Gray a primit încă o creștere de salariu și rămâne actrița cu cele mai mari câștiguri de televiziune într-un serial dramă în primetime. În mod tradițional, ABC începe discuțiile contractuale cu Pompeo în decembrie. În timp ce discuțiile pentru sezonul 18 au ajuns la curent în luna mai trecută, discuțiile au decurs fără probleme pentru sezonul 19.


Sursele spun că nu au fost luate decizii dacă sezonul 19 va fi sfârșitul drumului pentru Grey’s. Având în vedere valoarea francizei - Grey's este un fenomen global și este difuzat în întreaga lume și rămâne o sursă serioasă de bani cu o afacere bogată de streaming la Netflix - orice decizie cu privire la un sezon final ar fi probabil determinată devreme și folosită pentru a ajuta la promovarea în continuare. drama iubita.


„Grey’s Anatomy are un impact global care nu poate fi exagerat. Atingurile lui Grey și, uneori, schimbări, inimile și mințile din întreaga lume, prin conexiunea profundă pe care oamenii o simt cu aceste personaje”, a spus Vernoff. „Sunt încântat să lucrez cu scriitorii noștri extraordinari pentru a visa unde mergem de aici și sunt mereu recunoscător partenerilor noștri de la Disney și ABC pentru că ne-au permis să spunem povești îndrăznețe cu impact real.”


Pe lângă rolul principal, Pompeo produce atât Grey's, cât și Station 19. Dramele, produse executiv de Shondaland de la Rhimes, sunt ultimele spectacole ale producatorului prolific care au rămas la ABC, casa ei de mult timp înainte de a pleca pentru un contract total de nouă cifre. cu Netflix în 2017. Rhimes a livrat deja la Netflix, primul ei show, Bridgerton, devenind cel mai vizionat original al streamerului. Inventing Anna, prima emisiune scrisă și creată de Rhimes de la ABC’s Scandal, se lansează în februarie.


Pompeo, Wilson (Bailey) și Pickens (Richard) conduc o distribuție a lui Grey, care include și Kevin McKidd (Owen), Camilla Luddington (Jo), Kim Raver (Teddy), Caterina Scorsone (Amelia), Kelly McCreary (Maggie), Jake Borelli (Levi), Chris Carmack (Link), Richard Flood (Cormac), Anthony Hill (Winston) și Scott Speedman (Nick).


Grey’s este primul serial scenariu pe care ABC l-a reînnoit pentru sezonul de difuzare 2022-23, știrile sosind în timp ce rețeaua finalizează comedia Black-ish anul acesta.

Articolul a fost scris de Lesley Goldberg pe 10 ianuarie 2022, pentru hollywoodreporter.comNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu