luni, 20 ianuarie 2020

Suprinde-mă, cel mai nou roman al scriitoarei londoneze, Sophie Kinsella

Romanul Suprinde-mă a apărut în anul 2019 la editura Polirom din Iași și a fost tradus de Ines Hristea. Titlu original: Suprise Me.

Dan și Sylvie e un cuplu fericit. Au două fete gemene. Ambii au serviciu de care sunt mulțumiți. Dan și Sylvie par a fi fericiți până la proba contrarie. La un moment dat realizează că viața e înainte și... se întreabă dacă nu se vor plictisi până „moartea îi va despărți”. Așa că, decid să își facă surprize de tot felul.
Totodată, Sylvie are impresia că își cunoaște soțul foarte bine. Asta până în momentul în care află că Dan încuie un telefon mobil într-un sertar. Și de aici apar întrebările? De ce? Ce ascunde Dan? Are o amantă?
Reușind să îi fure cheile de la sertar, Sylvie citește sms-urile trimise unei doamne pe nume Mary. Inițial, a crezut că e vorba de fosta iubită. Realitatea a fost cu totul alta.
De fapt, Dan i-a ascuns un secret în ceea ce privește situația tatălui său. Află că tatăl ei nu a fost cine a crezut ea că e.

Dacă nu ai citit încă acest roman, ți-l recomand cu încredere. Deși prima impresie ar putea să nu fie cea mai bună, dorind să renunți la finalizarea lecturii. Dar răbdare. Îți va plăcea cu siguranță.

Sursa imaginii: polirom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu