marți, 25 august 2020

Romanul Înger de pază de Alina Cosma

PROLOG

Copila de cinci ani plângea cu suspine în pătuțul din dormitorul ei. Se înnoptase, iar lumina felinarelor se reflecta într-un joc de umbre pe tavan. Strânse în brațe ursulețul de pluș pe care îl primise de la tatăl când se despărțiseră. Nu trecuse nici măcar o zi de la plecarea lui, dar îi era dor de el.

 „Se spune că dragostea face minuni. Oare în cazul ei va funcționa?



E vorba de Selena, o tânără cu o problemă de sănătate. În urma unui accident i-a fost afectată coloana și nu își mai simțea picioarele. Fapt care o face să fie imobilizată într-un scaun cu rotile. 

Dar fericirea face să se angajeze la o companie. La contabilitate.

Fusese angajată de Reumus Ortan, unul din moștenitorii fabricii Ortan. O fabrică de succes, dar totul se schimbă atunci când află că vărul său fură banii din fabrică. Și Selena e cea care îi spune că s-au înregistrat tranzacții stranii. De aici vine apropierea dintre cei doi. Inclusiv din punct de vedere profesionist. 

O poveste frumoasă de dragoste. Autoarea reușește să îmbine responsabilitățile de serviciu cu dragostea. Reușește să creeze o poveste frumoasă de dragoste, unde dragostea pentru o tânără cu invaliditate e mai presus de stereotipul în materie de condiția unui om aflat în dificultate. 

E un roman cu un subiect interesant. Scurt, clar și cuprinzător! De citit într-o seară. 

Sursa imaginii: editurapetalescrise.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu