luni, 15 februarie 2021

Actriţa Christine Baranski spune că serialul „The Good Fight” ar putea deveni „mai nebun” sub președinţia lui Joe Biden

„Cum ne descurcăm să trăim în această epocă distopică? Nu cred că niciun spectacol nu a abordat-o la fel de direct ca „The Good Fight”.

Christine Baranski, serialul „The Good Fight”


Cu excepția cazului în care ceva nu merge foarte bine cu ultimele zile ale alegerilor din 2020, când serialul The Good Fight de la CBS All Access revine pentru al cincilea sezon, va fi în contextul Administrației Biden la Casa Albă. Și aceasta va marca o schimbare masivă a seriei, care a fost lansată în 2017, ca reacție puternică la faptul că l-ar avea pe Donald Trump în funcție – pentru a fi clar, literalmente prima scenă a primului episod a prezentat-o pe Diane Lockhart (Christine Baranski) reacționând la inaugurarea lui Trump.

Baranski în timp ce discuta cu Perri Nemiroff al lui Collider pentru seria Collider's Ladies Night, a recunoscut în clipul de mai jos că apare „întrebarea de 64.000 de dolari” cu privire la modul în care un nou președinte va afecta Buna luptă. Dar ea abia începuse să vorbească cu scenariştii emisiunii despre cum s-ar putea schimba lucrurile în acel moment – în timp ce își dădeau seama și cum să încorporeze atâtea alte aspecte ale noii noastre realități, cum ar fi COVID și o societate „post-adevărată”.

Deci, în prezicerea a ceea ce s-ar putea întâmpla în cadrul emisiunii, „probabil că va deveni mai nebunesc decât a fost deja”, a spus Baranski. „Cum ne descurcăm să trăim în această eră distopică? Nu cred că nicio emisiune s-a adresat la fel de direct ca serialul „The Good Fight”.

Sincer, în timp ce scriu acest post chiar acum, suntem la două săptămâni de Ziua Inaugurării și încă nu știm ce se va întâmpla în America în acea zi – deci nu este de mirare că în acest moment, există o mulțime de întrebări rămase fără răspuns despre ce direcție ar putea lua acest spectacol. Dar, în cele din urmă, scopul serialului „The Good Fight” de a fi relevant pentru ziua de azi va funcționa în avantajul său, potrivit lui Baranski: „Acest spectacol va continua, deoarece istoria va continua”. Și, deși „să trăiești vremuri interesante” este considerat un blestem, nu se poate nega că „The Good Fight” a reușit să transforme aceste vremuri interesante într-o televiziune fascinantă.

Citiţi interviul de mai jos și, pentru experiența completă a actriţei Christine Baranski (la care ar trebui să aspirăm cu toții, sincer).


https://www.youtube.com/watch?v=V-yOGf2gGxI&feature=emb_logo

Articol scris de Liy Shannon Miller, publicat pe 6 ianuarie 2021 pe siteul collinder.com.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu