marți, 9 februarie 2021

Revenirea serialului „Sex and the City” va fi despre COVID

Nu o vom avea Samantha, dar vom avea coronavirus: acest lucru a fost confirmat de Sarah Jessica Parker, care a oferit mai multe detalii despre unde ar putea continua „Sex and the City” în noile sale episoade de pe HBO. 

Faptul că este un serial fictiv nu înseamnă că include unele dintre aspectele cheie ale momentului în care trăim, cum ar fi pandemia COVID-19. I-am văzut deja pe protagoniști cu măștile lor în multe proiecte, cum este cazul „Grey's Anatomy T17”, „This Is Us T5” și, se pare, o vom vedea în întoarcerea „Sex and the City” - Care va fi intitulat, să ne amintim, „And Just Like That” (în  română ar fi „Și așa ...”).


Acest lucru a fost declarat în urmă cu câteva zile de Sarah Jessica Parker într-o declarație la „Vanity Fair” în care a subliniat că pandemia „va face, evident, parte din istorie, deoarece acesta este orașul în care trăiesc [personajele]. Și cum A schimbat acest lucru relațiile odată ce prietenii au dispărut? Am mare încredere că scenariștii vor explora totul.”

În același interviu, actrița care o interpretează pe Carrie Bradshaw a explicat că echipa de scriitori este alcătuită în întregime din femei, multe dintre ele noi completări. El crede că vor putea oferi seriei o nouă „experiență de viață, viziuni politice asupra lumii și viziuni sociale asupra lumii”.

Parker a explicat că așteaptă cu nerăbdare scenariile pentru a vedea unde sunt personajele sale acum, când au 50 de ani: „Cine sunt acum în această lume? S-au adaptat? Ce rol au jucat? Unde au fost? Au căzut scurte ca femeile, ca prietene și cum își găsesc drumul?” 

Scenariștii vor trebui, de asemenea, să abordeze probleme cheie, potrivit Parker, cum ar fi relația lor cu social media; modul în care Miranda și Charlotte se descurcă cu faptul că sunt mame de adolescenți; dacă Carrie continuă să scrie o coloană; modul în care schimbările politice și sociale din țara lor i-au afectat etc.

În ultimele zile, Parker nu a încetat să ofere indicii cu privire la unde poate merge „And Just Like That…”. La începutul lunii ianuarie, el a negat pe TMZ că va găsi un înlocuitor pentru Kim Cattrall, după ce s-a aflat că nu va fi în noua serie pentru a-i da viață lui Samantha: „Nu căutăm să creăm un al patrulea personaj. Avem orașul New York ca al patrulea personaj. Vor fi multe personaje noi și interesante care ne vor entuziasma foarte mult ", a spus el. 

Cea mai mare așteptare

HBO Max a confirmat că va fi un singur sezon de zece episoade și că va fi intitulat „And Just Like That ...”, cu Michael Patrick King ca producător executiv (el a fost deja și producătorul serialului original ca scenarist și regizor al filmelor) alături de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis.

Cele trei actrițe au confirmat știrile pe rețelele lor de socializare, o veste care începuse să fie auzită cu mai multă forță la sfârșitul lunii decembrie și au făcut acest lucru contribuind la ceea ce ar putea fi un prim teaser din „And Just Like That ...”, cu orașul New York ca mare protagonist. 


Articol scris de BEGOÑA ALONSO și publicat pe data de 01/02/2021 pe elle.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu