joi, 7 martie 2024

Bridget Jones 4 este o realitate și o va juca din nou pe Renée Zellweger. Știm deja despre ce ar putea fi noul film și îți va frânge inima!

NU-MI VINE SĂ CRED! Bridget Jones 4 ar putea fi o realitate și suntem foarte încântați de ceea ce urmează pentru una dintre sagale noastre preferate, care a spart stereotipurile, prejudecățile și multe altele.


Cine nu a urmărit iar și iar saga din Jurnalul lui Bridget Jones? Această serie de filme englezești distractive creează pur și simplu dependență, dacă nu minunată! Vă vom spune mai multe despre ceea ce se știe despre cel de-al patrulea film și revenirea lui Renée Zellweger la noi vieți.


Va fi Bridget Jones 4 o realitate?

Cu marele debut pe ecran cu „Jurnalul lui Bridget Jones” în 2001, și continuarea ei în „Bridget Jones: The Edge of Reason” în 2004, fanii celebrei sagă de filme inspirate din romanul cu același nume al Renumitului Scriitoarea britanică Helen Fielding, fanii au pierdut urma acestui personaj distractiv timp de mulți ani până la premiera filmului „Bridget Jones’s Baby” în 2016.

La mai bine de 21 de ani de la lansarea primului film cu Bridget Jones, Renée Zellweger dorește să o interpreteze din nou.


Cu 6 lungi ani de absență, totul pare să indice că ne vom putea bucura din nou de una dintre cele mai populare povești romantice din ultimul deceniu. Potrivit relatărilor, a patra ediție a lui Bridget Jones este practic un fapt și, deși nu a fost confirmat încă, celebrul ziar britanic The Sun asigură că filmările acestui nou film vor începe în 2023. 


Despre ce va fi Bridget Jones 4?

Pe baza faptului că filmele sunt inspirate din romanele cu același nume al personajului interpretat de Renée Zellweger, speculăm că cu această ocazie cartea din care s-ar putea inspira producătorii este 'Bridget Jones: Crazy About Him'.


ALERTĂ SPOILER, dacă nu ați citit încă cărțile, vă recomandăm să omiteți această informație, deoarece ceea ce ați putea descoperi vă va frânge pur și simplu inima.

După ce a trăit o poveste pasională și complicată, dragostea dintre Bridget Jones și Mark Darcy s-ar putea termina.


Într-o poveste care are loc la ani după evenimentele din „Bebelul lui Bridget Jones”, protagonista, care ar avea peste 51 de ani, se află într-o nouă etapă a vieții ei de mamă singură și văduvă, așa o închei pentru a citi . Mark Darcy (interpretat de Colin Firth), moare într-un tragic accident de mașină, lăsând-o pe Bridget singură cu cei doi copii ai săi.


Vă vom oferi o secundă să plângeți (cum am făcut noi), dar nu vă faceți griji pentru că această carte vorbește despre cum, după ce a depășit pierderea, protagonista își părăsește durerea și îndrăznește să se aventureze din nou în dragoste pe aplicațiile de întâlniri.


Bridget Jones 4 Distribuție

Renée Zellweger se va întoarce în mod clar la unul dintre personajele ei preferate, deoarece simte că a evoluat parțial odată cu ea, „foarte rar să poți urmări un personaj ca acesta prin diferite etape ale vieții sale și într-un mod care vorbește despre noi, pentru că trăim propriile experiențe în paralel”.

Unul dintre personajele preferate din primul film s-ar putea întoarce și poate da o întorsătură vieții lui Bridget Jones.

Dacă povestea se bazează pe cartea „Bridget Jones: Crazy About Him”, în mod clar Colin Firth nu își va relua personajul, dar l-am putea vedea pe Mark Darcy în scurte retrospecții. La rândul său, Hugh Grant trebuie să revină ca Daniel Cleaver, deoarece în carte este nașul copiilor săi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu