miercuri, 6 martie 2024

Surpriză! Penélope Cruz îl reîntâlnește pe Brad Pitt pe marele ecran datorită modei. Nimeni nu se aștepta la felul în care Chanel și-a început spectacolul la Săptămâna Modei de la Paris

Cea a casei franceze a fost, fără îndoială, una dintre cele mai remarcabile prezentări ale ultimei zile de spectacole de la Paris, care ieri a încheiat o altă ediție a Săptămânii modei. Chanel a deschis ziua cu noile sale propuneri Toamna/Iarna 2024-2025 cu invitați excepționali și unii dintre cei mai importanți clienți ai mărcii. Dintre participanți s-a remarcat prezența Carlotei Casiraghi. 



Nici Penélope Cruz nu a vrut să rateze acest eveniment, întrucât este de ani de zile ambasador al brandului francez. Ceea ce nu se aștepta nimeni este ca spaniola să devină și protagonista zilei datorită unei surprize neașteptate pe care participanții au trăit-o cu câteva minute înainte ca manechinele să înceapă să defileze: difuzarea unui scurtmetraj în care acționează alături de Brad Pitt!



- Penélope Cruz face bine la Madrid cu o haină din tweed și cel mai căutat accesoriu al anilor 2000

Madrilenca și-a făcut apariția în vecinătatea Grand Palais îmbrăcată într-un look total Chanel, cu un costum din piele din două piese, format dintr-o fustă mini în teacă cu deschidere și o jachetă asortată, pe care a combinat-o cu un pulover galben texturat. O ținută care contopește rockerul cu flirtașul și căreia i-a încorporat un accesoriu cheie: geanta ei neagră căptușită cu un lanț, a fost de fapt un indiciu legat de scurtmetrajul care a fost proiectat în interior, avându-l în rolul principal pe Penelope Cruz, alături de Brad Pitt, care nu au putut participa la paradă din motive de muncă.


- De la „preppy” la rocker: transformarea inovatoare a lui Penélope Cruz în Palm Springs



Reuniunea pe ecran

Când participanții s-au așezat, luminile s-au întunecat și pe ecran a început să fie proiectat un scurtmetraj alb-negru, care se deschidea cu imaginea ambilor actori într-o mașină. „Este un omagiu adus filmului Un bărbat și o femeie (1966) al regizorului francez Claude Lelouch”, a explicat mai târziu casa. „Surprinde începutul unei povești de dragoste în Deauville, un loc foarte drag brandului și inspirația din spatele colecției imaginate de Virginie Viard.” Iar directorul de creație a luat acest oraș fermecător din regiunea Normandiei ca punct de plecare pentru a concepe această nouă linie.


- Ciorapi cu dungi și camelii în părul ei: este acest aspect de Penélope Cruz unul dintre cele mai inovatoare?

Tocmai la Deauville își trăiesc romantismul protagoniștii filmului original, interpretat de Anouk Aimée și Jean-Louis Trintignant. O enclavă în care Coco Chanel și-a deschis primul magazin în 1913, când încă era dedicată exclusiv confecționării pălăriilor. Penélope Cruz și Brad Pitt reinterpretează această poveste de dragoste într-un scurt scurt care i-a făcut să coincidă din nou, de când au făcut-o ultima dată în 2016 în The Counselor.



În aceasta, amândoi au o întâlnire la un hotel din zonă, unde se pregătesc să ia cina în timp ce îi cer chelneriței două fripturi rare Chateaubriand. „Se pare că nu este mulțumită de noi”, subliniază ei. Câteva clipe mai târziu, Penelope este cea care întreabă: "Scuzați-mă, există camere libere?" O frază pe care Jean-Louis Trintignant o rostește în film și pe care duo-ul Inez & Vinoodh, care a regizat scurtmetrajul, și-a dorit în mod deliberat să o inverseze ca un semn din cap către eliberarea femeilor.


Îți amintești geanta cu care a pozat interpretul înainte de a intra în paradă? Este exact același model care se plasează continuu între Penelope Cruz și Brad Pitt în această scurtă ficțiune. Icoana Chanel 2.55 cu textură matlasată, un clasic și best-seller al firmei care ține centrul scenei în ficțiune și care face și cu ochiul originalului, întrucât protagonistul său a purtat și o geantă din casa fondată de Gabrielle Chanel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu