vineri, 19 ianuarie 2024

Penélope Cruz: „Nu îmi fac griji să împlinesc 50 de ani, este ceva mare și frumos”

Actrița spaniolă a vorbit deschis despre familia ei, zile de naștere, mersul la terapie și rolul ei de Laura Ferrari în cel mai recent film al său cu Adam Driver. Penélope Cruz este în plină promovare a următorului ei proiect. „Ferrari” se apărea în cinematografe pe 9 februarie și o vom vedea pe Cruz jucând-o pe soția lui Enzo Ferrari (Adam Driver), Laura Ferrari. Colegii noștri de la ELLE USA au avut ocazia să vorbească cu ea și au făcut un interviu în care a fost sinceră ca niciodată și a vorbit despre copiii ei, importanța de a merge la terapie, de ce nu se deranjează ziua ei...



Unul dintre lucrurile care o face pe Penélope Cruz o mare actriță este marea ei sensibilitate atunci când vine vorba de înțelegerea oamenilor, ceva care a devenit o problemă pentru ea cu care a trebuit să se confrunte în terapie 

„Simt hipersensibilitate în toate sensurile: vizual, la sunet, la sentimentele oamenilor. A fost unul dintre principalele lucruri cu care mă ocup în terapie.”


Unul dintre cele mai ironice lucruri despre performanța lui Cruz ca soție a lui Enzo Ferrari este că îi este frică să conducă. „O mașină a lovit sora mea în fața mea când aveam opt sau nouă ani”. Monica, sora actriței, și-a revenit, dar asta i-a provocat Penelopei traumatisme.


Penélope Cruz vorbește despre familia ei

Sora ei nu este singura membră al familiei despre care a vorbit. Penélope Cruz și Javier Bardem se cunosc de când erau practic adolescenți, dar abia după ani de zile a apărut scânteia dintre ei. Sunt împreună de mai bine de doisprezece ani și au doi copii, Luna (10) și Leo (12), pe care îi protejează de ochii publicului. „Ei vor decidă dacă vor avea o slujbă care să fie mai expuși publicului sau nu. Ei pot vorbi despre asta când sunt gata”.

Momentan, mai spune că nu au telefon, cu atât mai puțin rețele de socializare, „Javier [Bardem] cântă și este un mare dansator. Și face o imitație uimitoare a lui Mick Jagger. Îi va imita pe Al Pacino și De Niro vorbind între ei. Este incredibil”. Și asta doar în timp ce pregătești cina.


Anul acesta suflă 50 de lumânări, lucru care nu-l îngrijorează deloc, „de când aveam douăzeci de ani lumea m-a întrebat despre vârsta mea. M-a deranjat mai mult atunci decât acum. Acum are mai mult sens să vorbesc despre întoarcere. 50. Este ceva uriaș și frumos, „Și îmi doresc foarte mult să sărbătoresc asta cu toți prietenii mei. Înseamnă că sunt aici și sunt sănătos și este un motiv pentru a avea o petrecere”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu