duminică, 14 aprilie 2024

Unde să stai în SEVILA: 5 cele mai bune zone și hoteluri

Sevilla este un oraș cu o istorie spectaculoasă, arhitectură grozavă, mâncare delicioasă și mult flamenco. Cu toate acestea, nu toate cartierele sale au multe de oferit, așa că aici vă spunem unde să vă cazați în Sevilla și cele mai bune 5 zone și hoteluri.



Citește și 10 cele mai bune locuri de vizitat în SEVILA

Citește și Ce să vezi, să vizitezi și să faci în BARCELONA? 


Cele mai bune 5 cartiere pentru cazare din Sevilla

Cartierul Santa Cruz din Sevilla

Cartierul Santa Cruz este situat în cea mai centrală zonă a Sevilla. Starea aici este ideală dacă aveți doar câteva zile și doriți să vă deplasați cu ușurință, deoarece este aproape de principalele atracții din Sevilla. Este zona cea mai turistică și solicitată, așa că uneori poate fi dificil să găsești cazare ieftină.

Printre cele mai notabile locuri se pot găsi: Real Alcázar, Catedrala din Sevilla și Plaza de España.

Hoteluri recomandate în Santa Cruz

Deluxe: Joya del Casco Boutique Hotel by Shiadu


Mediu: Koisi Hostel Sevilla


Buget: Hotel Doña Manuela

El Arenal

La vest de catedrală se întinde El Arenal, care a fost cândva gazda șantierelor navale și acum este printre cele mai elegante cartiere ale orașului. Celebra arena de tauri, La Maestranza, și o operă cu același nume se află în această zonă.


Cocktail-barurile, precum și localurile de lux și de lux, abundă în Arenal. Cu toate acestea, dacă doriți să stați în această zonă, puteți găsi și câteva pensiuni mai ieftine.


Hoteluri recomandate în El Arenal

Deluxe: Hotel Mercer Sevilla


Mediu: La Banda Rooftop Hostel


Buget: Black Swan Hostel Sevilla


Macarena

În La Macarena există multe pub-uri și berării artizanale, cu viață de noapte excelentă. Aici se află mai multe atracții, cum ar fi La Alameda de Hércules, San Julián, Calle Feria, Pelicano, Jardines del Valle, Ponce de León, printre altele.


Alameda de Hércules este o fâșie lungă de parc public, baruri și restaurante în jurul unei promenade largi. Cu ani în urmă era una dintre cele mai periculoase zone ale orașului. După asfaltarea parcului și promovarea chiriei ieftine, restaurantele noi de lux s-au mutat în taverne, iar cartierul a devenit bine vizitat. Chiar dacă nu stați aici, acesta este un loc minunat pentru a petrece timpul.

La Macarena este cel mai bun loc de cazare în Sevilla dacă sunteți în căutarea unui climat tânăr și vibrant.


Hoteluri recomandate în La Macarena

Deluxe: San Gil

Mediu: dormitorul regelui Sevilla

Economic: Pensiunea Macarena


Cartierul Triana

Starea în Traiana este o opțiune bună dacă vrei să te amesteci cu localnicii. Este situat peste râul Guadalquivir și este un cartier foarte iubit atât de localnici, cât și de turiști.


Este situat suficient de aproape de centrul orașului, dar oferă mai puțin zgomot și trafic decât alte cartiere. Aici puteți găsi magazine tradiționale de ceramică și multe baruri tapas.

Triana este, fără îndoială, cea mai bună zonă pentru a rămâne în Sevilla pentru o experiență cu adevărat locală.


Hoteluri recomandate in Triana

Deluxe: Hotel Gravina 51


Mijloc: Muntele Triana


Economic: Sevilla lui Fabrizzio


Dacă vrei să fii la câțiva pași de acțiune, lucerna poate fi o opțiune bună. Acest cartier este situat în cartierul comercial în care se află cea mai faimoasă grădină de bere din Sevilla, în Plaza del Salvador.


Străzile din jurul Plaza Alfalfa sunt renumite pentru barurile și petrecerile de stradă în aer liber, cunoscute sub numele de Botellon.

Starea în acest cartier este o opțiune bună dacă ești în căutarea unui mediu modern și elegant, dar și istoric și central.



Hoteluri recomandate în Alfalfa

Deluxe: Joya del Casco Boutique Hotel by Shiadu


Mediu: Casele Negustorilor


Buget: Hostelul Boutique


Harta cu hoteluri in Sevilla

Puteți folosi următorul motor de căutare pentru a găsi diferite opțiuni de cazare pentru data la care doriți să mergeți :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu