miercuri, 1 septembrie 2021

Interviul descoperit de Keanu Reeves arată că a fost cel mai dur critic al său la 22 de ani

Sunt mulți actori iubiți la Hollywood, dar puțini sunt la fel de iconici și interesanți ca Keanu Reeves. Vedeta marilor francize de film precum The Matrix, Reeves a fost un element de bază în industria de divertisment de zeci de ani și nu dă semne că nu va merge nicăieri. 

Spre deosebire de majoritatea vedetelor, Reeves a ezitat să îmbrățișeze capcanele statutului său de superstar și preferă să ducă o viață foarte modestă, departe de lumina reflectoarelor ori de câte ori este posibil. Totuși, fanii nu se pot sătura de Reeves și, într-un interviu dezvăluit, Reeves afișează acele tendințe umile pentru care a devenit atât de faimos.

Câți ani avea Keanu Reeves când a început să joace?

Keanu Reeves | VALERIE MACON/AFP via Getty Images


Reeves s-a născut în Beirut, Liban, în 1964. Când Reeves avea doar doi ani, mama și tatăl său au divorțat, mama sa mutându-se la Sydney, Australia și mai târziu, la New York, unde s-a recăsătorit în cele din urmă. Reeves s-a mutat frecvent și, până la vârsta de 10 ani, trăise într-o multitudine de locuri diferite.

Cu toate acestea, o constantă în viața lui Reeves a fost actoria - și când avea nouă ani, începuse să cânte în mici producții scenice. În adolescență, Reeves a fost activ și a arătat promisiuni timpurii ca jucător de hochei pe gheață. Cu toate acestea, actoria i-a ținut cu adevărat inima și, când avea 17 ani, a renunțat la liceu pentru a urma o carieră de actor.


La începutul anilor '80, Reeves s-a luptat să câștige un punct de sprijin în industria de divertisment, obținând roluri mici în producțiile de televiziune și teatru. A apărut în primul său film în 1986 și abia în 1989, în filmul Bill & Ted’s Excellent Adventure, a avut un impact cu spectatorii și criticii, care au apreciat stilul său de actorie relaxat.

În timpul aventurii excelente a lui Bill & Ted, Reeves a deschis la TheWrap despre abilitățile sale de actor. „Ei bine ... nu știu dacă acționez acum”, a recunoscut Reeves reporterului la întrebarea de cât timp acționează. „Sunt destul de rău”, a susținut el înainte de a clarifica că este „OK, dar urăsc să acționez de cele mai multe ori că o fac... Am alte interese, dar nici unul atât de consumator ca această slujbă păcătoasă”.


Când i s-a cerut să descrie personajul lui Ted, Reeves a declarat: „Mă joc ca un copil al universului. Un prunc în pădure. Un tânăr insouciant.” Reeves, în mod clar, nu a vrut să se măgulească - dar nu după mult timp după lansarea filmului Aventura excelentă a lui Bill & Ted, el a tras în stratosferă, punând capăt anonimatului său relativ și asigurându-se că va fi mult mai greu să evite reflectoarele.

La mijlocul anilor 90, Reeves era una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, grație succesului unor filme precum Speed și The Devil’s Advocate. În timp ce unii critici nu au apreciat întotdeauna stilul de vorbă rece al lui Reeves și atitudinea generală relaxată, majoritatea fanilor i-au plăcut absolut manierele sale unice și atitudinea rece - și de-a lungul anilor care au urmat, a rămas o stea imensă.


În prezent, Reeves este încă o celebritate imensă, deși, pe baza atitudinii sale umile din interviuri - o atitudine care a rămas consecventă toată viața - probabil că și-ar descrie talentele la fel ca în 1987.

Articol scris de Christina Nunn și publicat pe 6 iunie 2021 pe siteul cheatsheet.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu