joi, 6 februarie 2020

Zece stațiuni ieftine din Spania

1. VALGRANDE-PAJARES (ASTURIAS): 45,50 euro / zi
Medalia de aur este la Valgrande Pajares, în comunitatea asturiană. Această stațiune, cu o mare tradiție a schiului, este perfect comunicată cu orașe precum Oviedo, León, Gijón și Avilés și are piste de toate nivelurile la un preț imbatabil de 28 de euro, pasajul zilnic al unui adult atât în sezonul înalt, cât și în sezonul scăzut. . Cazarea din zonă poate fi rezervată și la prețuri cu adevărat scăzute, 17,5 euro în sezonul înalt și 16,9 euro în sezonul înalt. Pe scurt, ținând cont de principalele cheltuieli asociate, Valgrande Pajares este regina economiilor din peninsulă și, prin urmare, o opțiune foarte importantă pentru fanii sporturilor de iarnă din regiune.


2. VALDEZCARAY (LA RIOJA): 50,80 euro / zi
Valdezcaray este distinsă cu medalia de argint printre cele mai ieftine opțiuni din acest sezon, cu un preț puțin mai mare decât Valgrande. Noaptea de cazare în sezonul înalt în stația Rioja costă aproximativ 22,3 euro de persoană, iar pachetul de schi aproximativ 29. Ca o atracție suplimentară, Valdezcaray este la jumătatea distanței dintre Burgos și Logroño, așa că puteți pune gheața pe zi de agrement pe zăpadă cu un tribut gastronomic și un pahar bun de vin. Pe scurt, o opțiune ieftină și completă ca nicio alta.


3. ALTO CAMPOO (CANTABRIA): 58,90 euro / zi
Bronzul acestui clasament este preluat de stația cantabrică din Alto Campoo, ceea ce produce un fapt curios, deoarece presupune o investiție totală mai mare în sezonul scăzut (62,9 euro) decât în sezonul înalt (58,9 euro) datorită Creșterea prețului de cazare pentru datele de sezon scăzut prevăzute în studiu, aproape de 7%. Prețul pachetului dvs. de schi pentru adulți rămâne, însă, stabil la 33 în această frumoasă stație situată pe un deal la peste 1600 de metri altitudine. În concluzie, grație Alto Campoo, Cantabria are, de asemenea, o opțiune minunată de costuri reduse pentru iubitorii de zăpadă.



4. ESPOT ESQUÍ (CATALUÑA): 60,00 euro / zi
La porțile podiumului se află Espot Esquí, situat într-un mediu idilic pirenean, scăldat de apele rapide ale râului Escrita. Pe lângă locația sa imbatabilă, în apropierea Parcului Național din Aigüestortes și Estany de Sant Maurici, această stație ilerdense oferă cel mai mic preț din Catalunya și al patrulea din Spania: 25,9 euro pe noapte de cazare în sezonul înalt și de trecere zilnică pentru adulți de 33 de euro. Pe scurt, opțiunea catalană pentru cei care doresc să se bucure de zăpadă la cel mai bun preț și pentru cei care doresc să cunoască un mediu rural dintre cele mai autentice.

5. CANDANCHÚ (ARAGÓN): 60,20 euro / zi
Cea de-a cincea alternativă cea mai accesibilă pentru fanii zăpezii se află în Pirineii aragonezi, la intrarea Camino de Santiago din Spania. Candanchú este sinonim cu vacanțele în familie pentru că are una dintre cele mai bune zone din lume pentru a începe schiul; Tobazo Bajo - Pista Grande, format din 8 piste verzi și 2 albastre, care are și o cafenea din care părinții pot vedea cum învață copiii lor. Pentru schiori experți, există renume itinerarii off-piste, cum ar fi Tubul pantofului și Dealul Verde. Candanchú se mândrește și cu peisaje spectaculoase, motiv pentru care se numără printre cele mai frumoase anotimpuri din Spania. Prețul cazării nocturne la gară este de 19,2 euro pe noapte în sezonul înalt și pachetul de schi de 41.


6. DE AINÉ (CATALUÑA): 61,80 euro / zi
Poate că Port Ainé nu se află printre cele mai consacrate stații, deoarece a fost deschis în 1986, dar este unul dintre cele mai mari centre sportive din Europa și oferă nu mai puțin de 58 km kilometri de pârtii de schi la un preț cu adevărat redus de 34 de euro. pasul zilnic, încoronat ca una dintre stațiile de clasament cu cel mai mic tarif pe km de schi, la 0,6 euro. Port Ainé are, de asemenea, orientare spre nord, astfel încât oferă condiții excelente de zăpadă în tot sezonul. Ca și cum toate acestea nu ar fi suficiente, este sezonul care oferă cea mai mare reducere în sezonul scăzut. În ceea ce privește cazarea, prețul în jurul acestei stații tinere din Pirineii Catalani este de aproximativ 27,8 euro în sezonul înalt și oferă un avantaj suplimentar, dacă rămâneți în zonă aveți la îndemână impresionantul Parc Național Aigüestortes.


7. BOÍ TAÜLL (CATALUÑA): 62,00 euro / zi
Boí Taüll este situat pe Valea Bohí și are cele mai înalte niveluri dintre stațiunile de schi din Pirineii Catalani. Pasul său zilnic de 39 de euro în sezonul înalt și un preț mediu de cazare de 23 de euro la aceste date l-au asigurat pe locul șapte în clasament și a poziționat Boí Taüll drept una dintre opțiunile de luat în considerare pentru schiorii catalani și împrejurimile, în special printre cele mai bronzate, deoarece nu mai puțin de 50% la sută din piesele sale sunt roșii. În plus, este a treia stație a rnking-ului în ceea ce privește economiile pe care le oferă în sezonul înalt, cu o reducere de 7,1% la combinația de cazare plus pachetul de schi.

8. PORT DEL COMTE (CATALUÑA): 63,50 euro / zi
Port del Comte, în Pre-Pirineii catalani, cucepe prin locația sa de invidiat, în apropiere de Barcelona. În plus, se mândrește cu prețuri mai mult decât rezonabile, cu o noapte de cazare la aproximativ 26,5 euro de persoană și un permis de schi la aproximativ 37 de euro în sezonul înalt. Comte împărtășește cu Port Ainé cel mai mic raport preț / 0,6 km, deci este ideal pentru cei care doresc să obțină cea mai bună valoare din banii lor. Pentru a finaliza experiența este o opțiune magnifică pentru cei care doresc să înceapă să schieze cu cele 7 pârtii verzi și una albastră.

9. VALDESQUÍ (MADRID): 66,20 euro / zi
Madrid ocupă locul al nouălea în clasament datorită lui Valdesquí, în Sierra de Guadarrama, care, deși are o suprafață skiable relativ mică în comparație cu stațiile pirineene, este cea mai mare din Madrid, ceea ce o face o opțiune foarte bună să fie luate în considerare de fanii care nu doresc să investească într-o călătorie în alte regiuni mai îndepărtate. Pasajul zilnic de schi din această stație centrală costă aproximativ 38 de euro de persoană, iar prețul cazării gravitează în jurul a 28,2 euro pe noapte.

10. PANTICOSA (ARAGÓN): 69,40 euro / zi
Închidem lista cu Panticosa - Los Lagos, care se află în Valea Tena și face parte din Aramón, împreună cu Formigal, Cerler, Javalambre și Valdelinares. Cei 36 de kilometri de pârtii de schi din Panticosa ating o altitudine de 2200 de metri, iar printre ei predomină cele roșii și albastre. Acesta este al doilea sezon din Top 10 în ceea ce privește reducerea în sezonul scăzut, cu nu mai puțin de 8,1%. În ceea ce privește cazare, petrecerea nopții în această zonă va costa aproximativ 30,4 euro, la care se adaugă bonul zilnic de 39 de euro.
Mai multe informații despre acestea și alte stații din Holidu.es

Articol scris de elmundo.es și publicat pe 1 noiembrie 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu