marți, 9 februarie 2021

Actrița Sarah Jessica Parker este din nou Carrie Bradshaw, reunind toate tendințele Sex and the City într-un singur look

Am văzut-o pe Sarah Jessica într-o mie de moduri în timpul serialului și odată cu revenirea SATC, ea a revenit la stilul ei ca Carrie Bradshaw în acest look.

JANET MAYER / SPLASHNEWS.COM


Abia așteptăm ca fetele din Sex and the City să se întoarcă și să ne spună cum este viața după cincizeci de ani. Deși Kim Catrall nu s-a alăturat întoarcerii seriei, este mai bine să se întoarcă seria care ne-a făcut să visăm de atâtea ori.

Ne lipsește Carrie, coloanele și reflecțiile ei despre dragoste, precum și aspectele sale unice. Deoarece totul este deja pregătit și mai rămâne puțin pentru a le revedea, trebuie să fie faptul că Sarah Jessica Parker în viața reală a fost inspirată de personajul ei și am văzut-o într-un look în care a adunat toate tendințele pe care le-a putut au purtat.

Sub el, poartă o cămașă cu mâneci evazate și pătrate cu detalii de dantelă, îmbrăcate și într-un model complet diferit de pătrate, dar în nuanțe de albastru, roz și pantofi marca proprie, cu tocuri largi și sclipici. 

Nu mai rămâne nimic să o revedem pe Carrie

Acum actrița este concentrată pe proiectul ei de pantofi și pe întoarcerea ei pe micul ecran. Nu ți-am putut spune să copiezi look-ul, pentru că stilul Sarah Jessica Parker este inconfundabil și irepetabil șiarată doar bine. Dar trebuie să recunoaștem că suntem încântați să o vedem pe Carrie care ne-a făcut atât de fericiți în orașul ei alături de prietenii ei. Acesta este unul dintre lucrurile care ne entuziasmează cel mai mult în 2021, va fi la înălțimea a ceea ce a fost deja filmat? 





Articol preluat de pe elle.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu