duminică, 24 martie 2024

Actrița Cameron Díaz anunță că a fost mamă pentru a doua oară la 51 de ani. Actrița și soțul ei sunt și părinți ai unei fetițe de patru ani care s-a născut prin maternitate surogat

Actrița Cameron Díaz, 51 de ani, și soțul ei Benjamín Madden, 45 de ani, au anunțat într-o postare comună pe Instagram că tocmai au devenit părinți ai unui băiat pe care l-au numit Cardinal Madden, scrie abc.es.



Anunțul publicației a fost însoțit de un desen ca imagine în care se poate citi „mi-a șoptit o pasăreță”.


„Suntem recunoscători și încântați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinalul Madden”, a scris cuplul în publicație. „Este incredibil și suntem cu toții foarte fericiți că este aici!”, continuă textul.


La fel, actrița și soțul ei spun că se simt „binecuvântați și recunoscători” și și-au dorit să transmită „multă dragoste” și „cele mai bune urări” din partea familiei lor.


Ambii explică în aceeași postare pe Instagram că, așa cum fac cu fiica lor cea mare - o fetiță de patru ani, Radixx -, nu vor împărtăși imagini cu bebelușul prin rețelele de socializare „pentru siguranța și intimitatea copiilor”.

Părinții unei alte fete prin maternitate surogat

Cameron Díaz și Benjamín Madden au împărtășit sâmbăta aceasta vestea că și-au întâmpinat cel de-al doilea copil, oferindu-i astfel primului lor născut Raddix, în vârstă de patru ani, un frate mai mic.


Apoi, în urmă cu patru ani, cu ocazia nașterii micuței, cuplul a precizat că fata s-a născut prin maternitate surogat, deși cu această a doua ocazie nu au dat detalii despre aceasta.


„Suntem binecuvântați și încântați să anunțăm nașterea Fiului nostru, Cardinalul Madden❤️🙏El este minunat și suntem cu toții atât de fericiți că este aici! Pentru siguranța și confidențialitatea copiilor, nu vom posta nicio poză, dar este un foarte drăguț ☺️Ne simțim atât de binecuvântați și recunoscători 🍀Trimit multă dragoste de la familia noastră către a ta 🙏❤️Cele mai bune urări și o după-amiază bună!!” a scris Benjamín Madden pe
pagina sa de Instagram, atațând poza de mai jos.

Díaz și Madden formează un cuplu din 2014 și s-au căsătorit un an mai târziu în Los Angeles, California. La rândul ei, actrița va reveni pe ecrane după 10 ani cu premiera 'Back in action', o comedie de acțiune pe care Netflix ar putea-o lansa în lunile următoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu