duminică, 4 februarie 2024

Cine satisfăcătoare care te ajută să slăbești și pe care femeile de peste 40 de ani o mănâncă de trei ori pe săptămână

Alegerea bună a alimentelor pe care le oferim organismului va depinde dacă acele kilograme în plus rămân sau se pierd. Vă arătăm cina pe care ar trebui să o încercați. Oh, cât ne place să ieșim în weekend cu familia sau prietenii pentru a petrece ziua departe de casă. Luați niște churros la micul dejun, vermut cu aperitivul său religios, opriți-vă la un restaurant pentru a face plinul, o oprire la cantină cu o bucată din cea mai bună prăjitură și ajungeți acasă epuizat


Da, un weekend de excese pe care la sfârșitul zilei corpul le cere odihnă. Apoi intră în joc vina, „Nu ar fi trebuit să termin desertul” sau „Porțiile erau prea mari”, care ajung la restricții de slăbit. Nu ar fi o idee mai bună să răsfățăm organismul și să-i oferim alimente care să fie satisfăcătoare, hrănitoare și care, de asemenea, ne ajută să ne ținem greutatea sub control?



Pierderea în greutate, îngrijirea corpului si mentinerea sanatosului nu este sinonim cu pedeapsa si suferinta. Dimpotrivă. 

Pentru experți, nimic ca niște cine sănătoase și cu conținut scăzut de calorii, da, pentru a încheia ziua. Printre toate cinele hipocalorice care există pentru a se dezumfla, există una care triumfă, iar de îndată ce vă spunem cât de simplu este, nu veți înceta să o repetați.


Cum ar trebui să fie o cină sănătoasă

Pentru a lua masa corect, sunt cateva aspecte de care trebuie sa tii cont. Deși poate părea o minciună, timpul în care ieși are o mare influență. Este întotdeauna indicat să digerați la două ore după masă înainte de a merge la culcare, deoarece melatonina nu se înțelege prea bine cu insulina cauzată de mâncare.


Dacă ești îngrijorat de câte calorii sunt corecte, întrebarea ta ar trebui reformulată la cum este o cină ușoară, deoarece important este că este ușor de preparat, digerat și că nu întrerupe somnul. Corpul nu are nevoie de energie suplimentară, ci mai degrabă să recupereze energia cheltuită pentru a merge la odihnă. Această cină simplă și eficientă constă din trei ingrediente: jumătate din farfurie legume/salata, 1/4 proteine ​​și 1/4 carbohidrați.


Acum, să trecem la rețetă.


Somon si crema de branza anti-taquitos

Ingrediente:


8 frunze de salata verde.

120 de grame de somon afumat.

1 linguriță de lămâie storsă.

2 linguri de crema de branza.

sare, piper negru.

Ceapa rosie tocata

Roșie tocată

1 avocado mediu feliat.



Mod de preparare:

Se intinde crema de branza pe frunzele de salata verde si apoi se adauga somonul. Într-un recipient, amestecați ceapa roșie tocată și roșia tocată, sucul de lămâie după gust și asezonați cu sare și piper (un pico de gallo tipic). Ca și cum ar fi un taco tradițional, adăugați pico de gallo după cum doriți la cuburile de somon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu