sâmbătă, 10 februarie 2024

Penélope Cruz își arată minunatia într-o rochie florală impresionantă, cu strasuri și tul

Penélope Cruz își arată minunatia într-o rochie florală impresionantă, cu strasuri și tul. Actrița a strălucit la Premiile Goya 2024 îmbrăcată într-un design impunător în stil „dolce vita”, scrie revista HOLA.



Încă o dată, Penélope Cruz a devenit în centrul atenției la sosirea ei la Premiile Goya 2024. Marele festival al cinematografiei spaniole, care a avut loc de data aceasta la Valladolid, a reunit numeroase chipuri cunoscute din industria filmului. , printre ei, emblematica actriță madrilenă, care a fost una dintre ultimele care au pășit pe covorul roșu. Ca la fiecare ediție a acestor premii – și la toate cele pe care le participă – a existat o mare așteptare la look-ul Penelopei, iar ea nu a dezamăgit cu un design impresionant semnat de casa ei de referință.



Design rafinat brodat

Încă o dată, Penélope a avut încredere în Chanel, casa căreia este ambasador și la care apelează cu ocazii mari de genul acesta. Mai exact, ea a optat pentru un model din colectia Haute Couture Toamna-Iarna 2023/2024, o piesa rafinata in cel mai pur stil clasic de diva italiana pentru care au fost necesare 1.260 de ore de munca si aproape 367.000 de elemente brodate.



Aceasta rochie este realizata dintr-o tesatura fabuloasa brodata cu trandafiri si capsuni in tonuri de negru, roz si albastru, si are o silueta strategica care iti pune in valoare silueta impresionanta, cu bretele, decolteu patrat, croiala in talie si fusta de sirena molata. Pentru a finaliza, încorporează o suprajustă delicată din tul negru care oferă o doză suplimentară de teatralitate.


A fost completat cu saloane de aceeasi marca si piese din linia High Jewelry, tot din casa, printre care se numara cercei din aur alb de 18 carate, diamante si safire, un inel din aur alb si aur roz de 18 carate. cu cuarț trandafir sculptat și perle de cultură și altul în aur alb de 18 carate și diamante.


Un aspect clasic de divă

A ieșit în evidență și look-ul de frumusețe, deoarece coafura voluminoasă în stil „dolce vita” în care și-a purtat părul în tonuri de miere i-a arătat fantastic și s-a coordonat perfect cu rochia. În ceea ce privește machiajul, ea a rămas fidelă esenței sale și predilecției pentru tonurile pământii care îi pun în valoare bronzul, dând o proeminență deosebită ochilor ei cu un joc de umbre aramii și eyeliner negru atât pe pleoapa superioară, cât și pe linia apei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu