luni, 6 mai 2024

Sandviș mare

Porții/număr de persoane: 8 persoane

Timp de preparare: 30 minute

Categorie: Aperitive și Tapas



Ingrediente pentru prepararea Sandwich-ului mare

15 felii de pâine fără crustă

1 morcov

Maioneză

5 roșii cherry

Muştar

10 măsline verzi

praf de usturoi

3 oua fierte tari

O lingurita de ulei de masline

200 gr. brânză feliată

150 gr. șuncă fiartă feliată


Cum se prepară Sandwich-ul mare

Pentru a savura un sandvișon delicios, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să punem puțină maioneză, muștar și pudră de usturoi într-un bol, totul după gust. Amestecam bine cu o lingura, adaugam o lingurita de ulei de masline si amestecam din nou, pana se integreaza bine toate ingredientele.



În continuare, tapetăm ​​tava pe care urmează să o folosim cu patru bucăți mari de folie de aluminiu și apoi punem primul strat de pâine feliată pe aluminiu folosind mai multe felii, pe care le vom așeza una lângă alta formând un dreptunghi. Pentru a face acest lucru, vom tăia feliile dacă este necesar.


Apoi, întindem pe felii puțin din sosul pe care l-am pregătit. In continuare asezam un strat de sunca fiarta si un alt strat de branza deasupra, taind marginile sa nu iasa, daca este cazul.


Asezam un alt strat de paine feliata deasupra si din nou intindem putin din sosul pe care l-am pregatit anterior. Iar deasupra punem un strat de sunca York si altul de branza.


În continuare mai întindem puțin sos pe brânză și terminăm prin așezarea unui ultim strat de pâine pentru sandvici și începem să decorăm. Turnam maioneza din belsug pe ultimul strat de sandvici si o intindem bine. Apoi, adaugam sosul ramas pe care l-am pregatit si il intindem din nou.


Adăugăm două ouă fierte tari ras, repartizându-le bine pe toată suprafața și așezăm roșiile cherry tăiate în jumătate, felii de morcov, măsline verzi și oul fiert tare rămas tăiat în jumătate, toate formând un set frumos.

Mai ramane sa scoatem folia de aluminiu pe care am pus-o sub prajitura, cu grija, si sa o dam la frigider pana este momentul servirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu