joi, 4 iulie 2024

Tot ce știm despre „And Just Like That... 3”: data lansării, spoilere, distribuție, trailer și intrigă

Un nou sezon din „And Just Like That...”, continuarea „Sex and the City”, este în prezent în curs de filmare. Acesta este tot ce știm despre el.

Aceia dintre noi care au fost încă destul de surprinși de finalul lui „And Just Like That... 2” ne putem consola cu faptul că filmările din partea a treia sunt aproape, aproape, sfârșite. HBO Max (acum doar Max) a anunțat reînnoirea seriei cu o zi înainte de încheierea sezonului 2: „Suntem încântați să petrecem mai mult timp în universul „Sex and the City” spunând noi povești despre viețile acestor personaje foarte apropiate”. și personaje ambițioase interpretate de acești actori incredibili”, a declarat creatorul serialului Michael Patrick King.


Sarah Aubry, directorul de conținut original la Max, a adăugat într-o declarație separată: „Suntem încântați să împărtășim că, de la lansarea sezonului doi, „And Just Like That... este serialul original numărul unu Max în general și cel mai - am vizionat serialul original Max până în prezent.” Așa că haideți să aflăm ce știm până acum despre noul sezon, al treilea, din 'And Just Like That...'.


„And Just Like That... 3”: care va fi intriga?

Încă nu există un sinopsis oficial de la Max, dar au existat arcuri narative care nu au fost închise în T2. În episoadele finale, am văzut-o pe Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) părăsind apartamentul ei iubit pentru a începe o nouă relație cu fostul ei logodnic Aidan Shaw (John Corbett). "Este timpul ca el să devină mai angajat să fie persoana relevantă care își dorește să fie. Ce înseamnă asta și unde poate duce o persoană? a spus Parker la prezentarea Warner Bros. Discovery Upfronts pe 16 mai. "Aidan joacă un rol important în răspunsul la această întrebare.

Sarah Jessica Parker, la începutul lui iulie 2024, filmând „And Just Like That... 3”.


La același eveniment, actrița a anticipat câteva probleme care i-ar putea apărea protagonistei: „Cred că Carrie se află într-un moment din viața ei în care i s-a întâmplat ceva de neconceput și și-a dat seama că viața este scurtă și acum este timpul să evolueze. și să devină mai angajat să fie persoana relevantă pe care își dorește să fie”, a explicat Parker, care a adăugat că personajul ei „este decent în multe privințe, cred că ar fi foarte interesant să o vezi dacă ar fi mereu de încredere si o persoana buna.


Cât despre restul prietenilor, la finalul celui de-al doilea sezon, Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) a făcut un armistițiu cu cei doi foști ai săi, Steve (David Eigenberg) și Che (Sara Ramirez), în timp ce Charlotte York (Kristin Davis) s-a întors să lucreze cu normă întreagă și să restabilească echilibrul domestic cu Harry Goldenblatt (Evan Handler).


„And Just Like That... 3”: ce știm despre distribuția sa?

Distribuția principală va fi aceeași, deși cunoaștem deja câteva fețe noi de la T3. Printre aceștia, Mehcad Brooks ('Law & Order'), Jonathan Cake ('Desperate Housewives') și Logan Marshall-Green ('The O.C', l-a interpretat pe Trey Atwood). În fotografiile recente de la filmări vedem că personajul lui Cake stabilește o relație strânsă cu Carrie; Toate acestea vin după ce „And Just Like That... 2” s-a încheiat cu Carrie despărțindu-se de Aidan, fără să fie clar dacă se va întâlni cu el din nou sau îl va aștepta.

JOSE PEREZ/BAUER-GRIFFIN//GETTY IMAGES


În urmă cu câteva săptămâni, „Deadline” a raportat că Sebastiano Pigazzi și Dolly Wells vor face și ei parte din distribuție: Pigazzi va reveni în rolul lui Giuseppe, noul interes amoros al lui Anthony (Mario Cantone), iar Wells în rolul Joy, un alt interes romantic care urmează să fie. confirmat pentru Miranda. În distribuție se alătură și actrița Rosie O'Donnell, așa cum am văzut când am distribuit o fotografie a unui scenariu pentru serial: personajul ei se va numi Mary, dar nu știm mai multe. 


Vor fi, de asemenea, două personaje care nu se vor întoarce la „And Just Like That...”. Prima dintre ele, cea a Sara Ramírez, care a jucat rolul lui Che, iubita Mirandei. Ramírez a confirmat decizia într-un interviu în care a condamnat industria divertismentului pentru întocmirea de „liste negre” care să includă toți acei actori care au susținut Palestina în războiul dintre Israel și Hamas.

Nici Karen Pittman, care a interpretat-o ​​pe Dr. Nya Wallace în Sezonul 1 și Sezonul 2, nu va fi prezentă, potrivit „conflictelor de programare” din versiunea HBO Max, dar ea a spus că va trece „la lucruri mai mari și mai bune. Îmi place să lucrez la serial, dar pur și simplu nu a funcționat.

Sarah Jessica Parker și Kristin Davis, pe platourile de filmare „And Just Like That... 3”.


Și dacă Kim Cattrall se va întoarce în rolul Samantha Jones, după ce vedeta a făcut acest lucru în finala sezonului doi, este puțin probabil să se întoarcă pentru sezonul trei. Se pare că a decis să apară în celălalt sezon ca un cadou fanilor, pentru aniversarea a 25 de ani de la „Sex and the City”; Da, după ce a plătit un milion de lire pentru două minute.


„And Just Like That... 3”: când va fi lansat?

Din cauza grevelor actorilor și scriitorilor de la Hollywood de anul trecut, lucrările la 'And Just Like That... 3' au început mai târziu, dar vestea bună este că actorii filmează serialul de două luni, de la începutul lunii mai, și este de așteptat să se încheie în curând. Procesul de post-producție necesită însă timp și, așa cum a anunțat Max într-o conferință de presă, cel de-al treilea sezon nu va ajunge pe platformă decât în ​​2025.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu